Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 200 g de brocolis, détaillés en fines sommités
- 40 g d'amandes émondées, dont 20 g concassées et un peu pour la finition
- 60 g de mascarpone
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de riz rouge de Carmague
- 1000 g de bouillon de légumes
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905.8 kJ / 453.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 561.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risotto de sarrasin aux champignons
1 Std. 15 Min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 Std. 5 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1sa 10 dk
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.