Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, pelées et coupées en rondelles
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 40 g de noisettes décortiquées
- 25 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de canneberges déshydratées
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 20 g de beurre, pour le plat
- 6 tranches de pain de campagne (5 mm d'épaisseur env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2021 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilles
2h
Curry de lentilles aux épinards
40 min.
Tarte automnale
1h 15 min.
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min.
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Potée végétarienne
1h
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15 min.
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Tarte de Savoie au chou
1h 30 min.
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5 min.
Colcannon irlandais
1h 10 min.
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min