Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tomates, en morceaux
- 200 g de tomates pelées en boîte et leur jus
- 100 g d'eau
Les crozets
- 1000 g d'eau
- 5 branches de menthe fraîche
- 250 g de crozets
- du sel
Les noix de saint-jacques
- 16 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- 5 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- 1 oignon frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 Min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 Min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 Min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min