Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tomates, en morceaux
- 200 g de tomates pelées en boîte et leur jus
- 100 g d'eau
Les crozets
- 1000 g d'eau
- 5 branches de menthe fraîche
- 250 g de crozets
- du sel
Les noix de saint-jacques
- 16 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- 5 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- 1 oignon frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Tarte aux champignons, poulet et tomates
1h 20min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1h 5min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Curry de lieu et crosnes
35min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min