Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pavés de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue de lotte au curcuma
35 min
Merlu à la galicienne
45 min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Lapin marengo
1 godz.
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cari poisson
35 min
Rougail de poisson
40 min
Maquereaux à la moutarde
30 min