Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Cari poisson
35 Min
Merlan aux poireaux
30min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Tajine de poissons au curry
55min
Saumon au fenouil
40min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Lotte à la provençale
50 min
Poisson au curry
55min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 godz. 15 min