Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1 Std. 25 Min
Courgette façon pizza
40min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Flans vapeur aux épinards
40min
Flans d'épinards au saumon
1 Std. 10 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Merlan aux poireaux
30min