Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Aubergine farcie
1h 5min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Limande-sole gratinée à l'orange
35min
Aubergines grillées aux figues
1 Std.
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1h 15min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Tarte fine aux rougets
55 min
Tajine de dorade au citron confit
40 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.