Aubergine farcie au cabillaud

Aubergine farcie au cabillaud

4.4 120 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 2 aubergines de taille moyenne
  • 15 g d'huile d'olive
  • 4 pincées de sel
  • 500 g d'eau
  • 600 g de dos de cabillaud découpé en pavés
    600 g de poisson blanc, découpé en pavés
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de pignons de pin (optioneel)
  • 5 brins d'aneth frais
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • 200 g de feta coupée en dés
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de chapelure

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38.8 g
Calorieën 1659.5 kJ / 398.5 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...