Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Aubergine farcie
1h 5min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1小时 20 分钟
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.