Le cabillaud à la crème d'érable

Le cabillaud à la crème d'érable

4.3 161 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 dos de cabillaud (150 g env. chacun)
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 350 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 28.8 g
Calorieën 1516.2 kJ / 364.5 kcal
Vetten 23 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...