Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Croquettes de poisson
45min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Cassoulet de la mer
50 Min