Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Curry de poisson
45 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Cassoulet de la mer
50min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 Std. 35 Min
Crumble de poisson
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min