Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de farine tamisée
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de brousse de brebis, égoutté
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- beurre, pour le moule
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 3 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2198 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Cake épinard-ricotta
55 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.