Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 350 g de tomates, épépinées et coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour le poisson
- 400 g de courgettes jaunes coupées en dés de 1,5 cm de côté
- 1 c. à café bombée de piment en poudre
- 1 c. à café bombée de cumin en poudre
- 1 c. à café bombée de coriandre en poudre
- 1 c. à soupe de graines de carvi
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- du poivre moulu
- 750 g de filets de lieu jaune, coupés en morceaux de 5 cm
- 28 olives noires
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Rougail de poisson
40 Min
Cari poisson
35 Min
Osso-buco de cabillaud
45 phút
Curry de poisson
45 phút
Crevettes à la chermoula
40 Min
Osso-buco de lotte
45 phút
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 phút
Blanquette de cabillaud
55 Min
Tajine de poissons au curry
55 Min
Lotte à la provençale
50 phút
Tajine de daurade au citron confit
40 Min