Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau froide
La garniture
- 400 g d'eau
- 400 g de chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- le jus d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 5 œufs
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de roquefort, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2977 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Quiche au poireau
55 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Tarte aux champignons et aux marrons
1 Std. 30 Min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 Std.
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min