Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de graines de carvi
- farine de blé, pour le plan travail
- 600 g de navets, coupés en deux
- 80 g de fromage à pâte pressée, type cantal
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide entière
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de miel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1568.3 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Lasagne chèvre-courgette
1h
Pâtisson farci
1 godz. 20 min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 godz. 10 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min