Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 23.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1hod. 40min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 Min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min