Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de pointes d'asperge (1 bocal) blanche ou verte
- 9 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de beurre, en dés
- ½ baguette aux graines, en fines tranches
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Petits parmentiers de bœuf
1 Std.
Risotto aux asperges
35 min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Patoto petits pois jambon
30min
Penne des montagnes et des plaines
35 min