Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 λεπτ.
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 λεπτ.
Polenta aux olives
45min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 λεπτ.
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 λεπτ.
Croquettes de céréales au beaufort
50 λεπτ.
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 λεπτ.
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Polenta au gorgonzola
25 λεπτ.
Quenelles nature, comté et épinards
45min