Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Tatin d'oignons au thym
2 Std.
Polenta au gorgonzola
25 Min
Veau bolognaise et polenta
35 Min