Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
- 40 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g d'oignons doux
- 1 c. à soupe de cassonade
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 3 pincées de quatre-épices
- du sel
- 900 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1814 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Polenta aux olives
45min
Risotto au vin rouge
45min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux olives et tomates confites
45min