Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de gingembre frais
- ½ citron jaune bio
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon
- 2 c. à soupe rases de farine
- 1 c. à café rase de paprika doux
- 12 tours de moulin à poivre noir
- ½ c. à café rase de sel
- 4 cuisses de poulet, désossées (demander à votre boucher de le faire) et coupées en morceaux de 3 cm
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de vin pétillant blanc (cava, effervescent espagnol, ou vouvray)
- ½ c. à café de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1101 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Steaks hachés façon thaïe
50min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50min
Curry de poulet du Mozambique
45 min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Emincé de poulet aux amandes et sauce citron
35min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 min
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30 min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min