
Compatibele versies
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de lotte préparée par le poissonnier et coupée en quatre morceaux
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de fromage de brebis basque
- 2 c. à soupe de persil frais ciselé
- 2 c. à soupe de coriandre fraîche ciselée
- 50 g d'amandes en poudre
- 140 g de poivrons rouges taillés en lanières
- 800 g d'eau
- 500 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 100 g de chorizo doux coupé en rondelles, plus 3 rondelles pour la sauce
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 703 kcal / 2934 kJ
- Eiwitten
- 50.8 g
- Vetten
- 44.8 g
- Koolhydraten
- 24 g