Compatibele versies
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de veau (fines), coupées en deux dans la longueur (500 g)
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 2 brins de thym frais
- 400 g de courgettes bio
- 250 g de pâtes sèches, type trofie
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Travers de porc à la bière
1h 55 min
Saltimboccas de veau
35 min
Polpettes siciliennes
1 Std.
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Magrets à l'orange et riz basmati complet
1h 20 min