Compatibele versies
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de veau (fines), coupées en deux dans la longueur (500 g)
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 2 brins de thym frais
- 400 g de courgettes bio
- 250 g de pâtes sèches, type trofie
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Pappardelles au lapin et au pesto
1 godz.
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1 Std. 5 Min
Poulet au basilic et aux épinards
1 Std. 5 Min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 godz. 15 min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min