
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g d'échalotes
- 15 g de beurre doux
- 65 g de fromage de brebis type brousse de brebis (brocciu corse)
- 2 c. à soupe de persil frais ciselé
- 2 c. à soupe de cerfeuil frais ciselé
- 2 c. à soupe d'estragon frais ciselé
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de raifort en pâte
- 4 filets de poulet
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 700 g de légumes nouveaux, coupés en morceaux (par ex. carottes, navets, pois gourmands)
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g de moutarde à l'ancienne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 421 kcal / 1754 kJ
- Eiwitten
- 37.8 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vezels
- 4.8 g