Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 798 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Poulet à la crème et à la moutarde
45min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15min
Porchetta aux herbes
50min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Osso-buco gremolata à l'orange
1h 15min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5min
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h