Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 798 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15 min
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1 godz. 5 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40min
Porchetta aux herbes
50min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1h 20 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1h 10min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50min