Papillotes de cabillaud au tandoori

Papillotes de cabillaud au tandoori

3.5 27 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 900 g d'eau
  • 650 g de carottes coupées en deux ou trois et en long
  • 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
  • du sel
  • 4 dos de cabillaud de 150 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1131 kJ / 269 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...