Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1131 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poisson
45 min
Omelette au poulet tandoori
40 min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40 min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 Std. 35 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min