Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de légumes variés, cuisinés et coupés en morceaux
- 500 - 600 g de blanc de volaille, type restes de blancs de dinde, coupés en morceaux
- 150 g de fromage, type lancashire (fromage de vache, pressé et non cuit), coupé en morceaux
- 4 feuilles de sauge fraîche
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre
- 15 g de farine de blé
- 350 g de lait
- 1 pincée de sel marin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de chapelure
- 1 c. à café de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1805.8 kJ / 429.5 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Hachis parmentier de pomme de terre, courgette, saumon et curry
50 min
Hachis parmentier à la courgette
1 Std. 20 Min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 godz.
Gratin de légumes à la noix de muscade
1 godz. 15 min
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50 min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1 godz.
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1 godz.
Filet de colin à la sauce tomate
35 min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20 min
Miniquiches au poisson
2h 10 min
Crêpes tout chocolat
35 min
Lasagne aux fruits de mer
1 godz.