
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte de curry
- 1 - 2 piment oiseau frais à ajuster en fonction des goûts
- 4 échalotes coupées en quatre
- 3 gousses d'ail coupées en quatre
- ½ c. à café de gros sel
- 5 cm de gingembre frais coupé en morceaux (0,5 cm)
- 6 c. à soupe de curry en poudre de Madras
Les légumes
- 1000 g d'eau
- 6 pommes de terre rattes, épluchées
- 6 aubergines thaïes, coupées en deux
La sauce
- 1 oignon coupé en quatre
- 1 citron vert non traité zeste et jus
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 1 bâton de citronnelle fraîche coupé en quatre
- 750 g de lait de coco
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard sans peau dégraissés et coupés en lanières
- 1 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 2 brins de basilic thaï frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kcal / 2600 kJ
- Eiwitten
- 31 g
- Vetten
- 41 g
- Koolhydraten
- 22 g