Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'huile d'olive extra vierge, et 1 c. à café
- 2 c. à café de moutarde de Dijon
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- ¾ c. à café de sel marin
- 3 pincées de poivre moulu
- le jus d'1/2 orange (30 g env.), fraîchement pressé
- 200 g de cresson frais
- 4 filets de bar, avec la peau (90 g chacun env.)
- 500 g d'eau
- 180 g de graines de couscous
- 2 oranges non traitées
- 20 g de pignons de pin grillés (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2525 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de dorade
30min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1h
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6 godz. 15 min
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1 Std. 40 Min
Poisson sauce gombo
40min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h