Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe paysanne au lard
55 min
Soupe rustique
12 godz.
Soupe de laitue
35 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Potage au poireau
30 min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe d'alpage
40min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Potage de carottes aux fanes
40min
Soupe de blette
35 min