![Gaspacho tomate-gambas Gaspacho tomate-gambas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78D94A50-E191-4DFA-84E7-C7C27E68670C/Derivates/81fb1bd1-fbd8-4ed0-b8dd-20cc4035dab9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gambas crues (400 g env.)
- 700 g de tomates, détaillées en dés
- ½ concombre, épépiné
- 1 poivron rouge
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de basilic frais, et 6 feuilles pour la finition
- 140 g de pain campagne, la mie seulement
- 250 g de bouillon de volaille froid
- 30 g de vinaigre de Xérès
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco®, à ajuster en fonction des goûts
- 65 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1052 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Gaspacho
12h
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 dk
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 dk
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Gaspacho de tomate
20 dk
Gaspacho indien
2h
Gaspacho de tomate à la framboise
15 dk
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min