Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40 min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2h 10min
Glace à la cannelle et aux figues
12h 30min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 godz. 15 min
Risotto aux morilles
45min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min