Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 Min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min