Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de céleri au lait de coco
35 min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 Min
Soufflé aux asperges
1 godz. 10 min
Gaspacho de concombre et cresson
10 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min