Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
of 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Tartinade fondante et craquante aux courgettes
12h 45min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Crumble rhubarbe-fraise
45min
Taboulé de chou-fleur
25min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 Min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35 Min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min