Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
of 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45min
Pêches au basilic
30 min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Velouté aux cosses de petits pois
35 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min
Purée de céleri
25 min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Mousseline de céleri-rave
45min