Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait
- 500 g de haddock, sans la peau, coupé en morceaux
- 15 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 15 g d'aneth frais, équeuté et ciselé
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 669.8 kJ / 159.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Rillettes aux deux saumons
3h 25min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Rillette de sardine au citron
5 Min
Rillettes aux deux saumons
40min
Vichyssoise au haddock
45min
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Terrine de poisson
1h