Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 160 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 450 g de mâche, lavée et essorée, réserver quelques feuilles pour la finition
- 800 g d'eau de Vichy
- 80 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- 4 noix de saint-jacques, sans corail
- 2 c. à café d'huile de noisette
- 4 pincées de fleur de sel
- aigre-doux de carottes maison (voir "Conseil(s)") (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1068 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Velouté de cresson à la brousse
35 Min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de cresson à l'ail
1h