![Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D22B36AC-9A9F-4C47-892F-858F8823D7F2/Derivates/d69633e1-c070-4c48-8da0-8e4ab9b4afa0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 3 orange à jus
- 800 g de carottes nouvelles, épluchées et coupées en tronçons
- 240 g de concombre, épluché, épépiné et coupé en tronçons
- 30 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café rases de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La chantilly
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho de melon
10min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho indien
2 godz.
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min