Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 3 orange à jus
- 800 g de carottes nouvelles, épluchées et coupées en tronçons
- 240 g de concombre, épluché, épépiné et coupé en tronçons
- 30 g d'oignon nouveau
- 300 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café rases de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La chantilly
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1019 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3sa 30 dk
Gaspacho concombre-feta
10min