Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base du jus de cresson
- 100 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 15 g de fécule de maïs
Le velouté de panais
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 700 g d'eau
- 550 g de panais, coupés en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jus de cresson
- 40 g de jus de citron
- 100 g de glaçons
- 50 g de cresson frais, et 6 brins pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 983.8 kJ / 234.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.