Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • 200 g d'eau
  • 80 g de sucre de canne
  • 1 - 2 branches de romarin frais
  • 800 g d'abricots frais
  • 40 g d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 1 g
Calorieën 701 kJ / 166 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 2.8 g
Koolhydraten 26.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...