Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min