Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Parmentier d'agneau
2 godz. 5 min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2 godz.
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Effiloché de canard en parmentier
55min