Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 min
Magret de canard à la cerise
50min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min