Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 110 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de blancs de poireau, coupés en tronçons de 3-4 cm
- 25 g de beurre
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1377.7 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 godz.
Quiche au poireau
55 min
Pizza aux légumes
1h 30min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 min
Flammekueche
1h 50min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 min
Flammekueche
1h 25min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Flammekueche alsacienne
30 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 godz.