Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de melon
10min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Salade détox
10min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 dk
Guacamole en trois versions
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Muffins mexicains épicés aux olives et poivrons
40min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Cake caprese aux tomates confites
1sa 30 dk
Verrine saumon-endive
10min