Gaspacho aux petits légumes

Gaspacho aux petits légumes

4.3 41 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions

Ingrediënten

Le gaspacho
  • 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail pelées
  • 2 tranches de pain sec
  • 10 cm de concombre en morceaux
  • ½ de poivron rouge ou vert
  • 50 g de vinaigre de vin
    50 g de vinaigre de xérès
  • un peu d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
La garniture
  • 10 cm de concombre en morceaux
  • ½ poivron en morceaux
  • 1 oignon rouge coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 tranches de pain en tout petits dés
  • 1 gousse d'ail pressée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 540 kJ / 129 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...