Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15 min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15 min
Brochettes de crevettes marinées au lait de coco
1h 20 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Bouchées de concombre et fromage frais
12h
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Guacamole en trois versions
10min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Tzatziki comme en Grèce
40 min
Verrines de betterave au crabe
15min