Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30 min.
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min.
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Gaspacho poivron-framboise
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Gaspacho de tomate
20min
Verrine aux trois poivrons
55min