Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 fruits de la Passion
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile de tournesol
- 6 pinces de crabe cuites (300-400 g env. de chair)
- 1 avocat, coupé en cubes
- 1 orange, détaillée en segments coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Crumble au foie gras
1h 10min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 godz. 30 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min