Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés, coupés en morceaux
- 2 carottes, épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux, émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, préalablement lavées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs mimosas à la sardine
35min
Moules à l'escabèche
24h
Petits pois à la française
45min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Mouclade
1h
Choucroute de la mer
40min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2h
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min