Compatibele versies
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 500 g de haricots verts frais, lavés et équeutés
- 2 gousses d'ail pelées
- 2 oignons frais nettoyés et coupés en 4 tronçons
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 300 g de foies de volaille
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 100 g d'amandes décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1655 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20min
Salade aux légumes de printemps
50min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 godz. 15 min
Salade de l'île de Ré
35 Min
Salade de pommes de terre au poulet
35 Min
Salade de sucrine et crudités, vinaigrette au yaourt
15 Min
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min