Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, pelé coupé en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés, 10 g pour les ramequins
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de filets de saumon frais, coupés en dés
- 2 gros œufs
- 60 g de gruyère râpé
- 400 g d'eau
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 c. à soupe de moutarde forte
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine farcie au cabillaud
1 Std.
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Flans vapeur aux épinards
40 Min
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1 Std. 45 Min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Farci charentais
2h
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min