Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chou vert frisé moyen (1,5 kg)
- 500 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 4 gousses d'ail, pelées et fendues en deux
- 600 g de blette (vert et côtes), coupées en morceaux
- 1 bouquet de persil plat frais (gros bouquet), effeuillé
- 2 bouquets d'oseille, nettoyés et coupés en morceaux
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, grossièrement émincé
- 5 œufs
- 200 g de jambon cuit (le talon), coupé en dés (1 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 890 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Tourte aux blettes
13h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Farçou
2 Std. 20 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Chou-fleur en soufflé
55min
Gratin de blettes
1 Std.