Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de carotte, pelée et coupée en tronçons de 1 cm
- 180 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de blancs de volaille, coupés en dés de 1 cm de côté
- 100 g de blancs d'œufs (3-4 œufs)
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de cumin en poudre
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché, et 1 brin, équeuté
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 160 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g de vinaigre à l'estragon
- 60 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes aux deux saumons
1 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1 godz. 30 min
Terrine de poulet aux pistaches
1 godz. 15 min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Terrine de saumon aux épinards
2 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de poisson
1 godz.