Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de carotte, pelée et coupée en tronçons de 1 cm
- 180 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de blancs de volaille, coupés en dés de 1 cm de côté
- 100 g de blancs d'œufs (3-4 œufs)
- 240 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de cumin en poudre
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché, et 1 brin, équeuté
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 160 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g de vinaigre à l'estragon
- 60 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5sa 50 dk
Mijoté de lotte aux épices
50 λεπτ.
Terrine de poulet au basilic
4 Std. 10 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 godz. 45 min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Terrine de poisson
1ωρ.
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.