Compatibele versies
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
- 1 c. à café de sel fin
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 50 g de muscat
- 500 g d'eau
- 1 truffe noire fraîche, finement râpée
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel
- 1 cm de gingembre frais râpé
- 1 jus de citron
- 1 pincée de curry en poudre
- 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
- 200 g de mangue coupée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3520 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Chutney de poires
55min
Foie gras farci aux figues
24h
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Chutney mangue-raisin
35min
Chutney de figues
4 Std.
Chutney à la mangue
4 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min