Compatibele versies
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
- 1 c. à café de sel fin
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 50 g de muscat
- 500 g d'eau
- 1 truffe noire fraîche, finement râpée
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel
- 1 cm de gingembre frais râpé
- 1 jus de citron
- 1 pincée de curry en poudre
- 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
- 200 g de mangue coupée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3520 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Foie gras farci aux figues
24h
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Chutney mangue-raisin
35 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Velouté de langoustines à la vanille
55 min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Clémentine farcie au crabe
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Chutney à la mangue
4 Std.
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min