
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes coupées en deux
- 300 g de cerises dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 85.7 kcal / 357.7 kJ
- Eiwitten
- 1 g
- Vetten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vezels
- 1.2 g