Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 分钟
Chutney de canneberges
1h
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Sauce au vin doux
55 分钟
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Rillettes de pétoncle
50 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 godz. 25 min
Opéra de foie gras
24 godz.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3小时 30 分钟