Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2h
Jus détox pour la peau
10min
L'aventure Vorwerk - Guyappymix
Geen beoordelingen
Sorbets à rayures vitaminés
24 godz. 15 min
Minigratins à la grecque
20min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13h 15min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min