Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 125 g de jus de tomates
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel de céleri
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 213 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Trio d'éclairs façon sandwich
1h 45min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16 godz. 45 min
Cocktail Pétillant au Piment Jalapeño (Métrique)
3h 5 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 Std.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Crème anglaise au lait de coco, asperges et épinards
45 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho sucré-salé
5 Min
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Salade d'Halloween avec houmous sanglant
1 godz.