Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée à l'amaretto
- 400 g de farine de blé
- 80 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de beurre pommade
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de liqueur d'amande, type amaretto
La garniture sucrée aux blettes
- 1000 g d'eau
- 200 g de feuilles de blette (env. 1 botte), hachées
- 350 g de pommes, coupées en quartiers
- 60 g de poudre d'amande
- 120 g de pignons de pin grillés
- 80 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 50 g de raisins secs (voir "Conseil(s)")
- 20 g de pastis
- 20 g de zeste d'orange confit
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2202 kJ / 525.9 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13h
Soupe au pistou
40min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Oreillettes
3h 40min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Polenta aux olives
45min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Farçou
2 Std. 20 Min