Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les perles du Japon
- 310 g de lait
- 310 g de lait de coco
- 40 g de perles du Japon
- 60 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
La crème anglaise
- 125 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 7 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 20 g de purée de pistache
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.6 kJ / 367.2 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semoule au lait d'amande
2h 15 min.
Perles du Japon à la grenade
30min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 godz. 15 min
Mousse de brebis au pamplemousse
4h
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15min
Crème au lait de coco
15min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Perles du Japon coco-banane
30min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min