Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 600 g de bigorneaux
- 1 gousse d'ail
- 1 feuille de laurier
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli ou arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- thym citron, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2265.8 kJ / 538.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 718 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte au beurre rouge
40min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Mijoté de lotte aux épices
50min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Soufflé aux agrumes
30 min
Moqueca de poisson à la farofa
50min
Brandade de morue
24h 35min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Encornets à la provençale
55min