Risotto aux bigorneaux

Risotto aux bigorneaux

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 718 mg
Eiwitten 19.3 g
Calorieën 2265.8 kJ / 538.5 kcal
Vetten 19.8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...