Gravlax de canard aux agrumes

Gravlax de canard aux agrumes

3.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Le gravlax (la veille)
  • 80 g de sucre de canne
  • 2 c. à soupe de zeste d'orange (1 orange)
  • 15 g gingembres frais
  • ½ c. à café de poivre noir en grains sauvage, de préférence, à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de gros sel
  • 1 magret de canard avec la peau
La garniture (le jour même)
  • 2 jaunes d'œufs
  • 50 g d'orange épluchée puis détaillée en morceaux
  • 10 g de vinaigre aux agrumes
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 100 g d'huile d'olive
  • 3 oranges
  • 1 bouquet pousses fraîches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16.5 g
Calorieën 1154.8 kJ / 275.8 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 17.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...