Blinis d'asperges, dip de jambon

Blinis d'asperges, dip de jambon

4.1 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • 125 g de mascarpone
  • 130 g de lait
  • 80 g de jambon fumé en tranches fines
  • 30 g de pignons de pin
  • 6 brins de cerfeuil frais équeutés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 250 g d'asperges les épluchures seulement, nettoyées et coupées en petits dés
  • 100 g de yaourt nature
  • 200 g de farine
  • ½ sachet de levure chimique
  • huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12 g
Calorieën 1370 kJ / 325 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...