Blinis d'asperges, dip de jambon
TM6 TM5

Blinis d'asperges, dip de jambon

4.1 ( 11 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 125 g de mascarpone
  • 130 g de lait
  • 80 g de jambon fumé en tranches fines
  • 30 g de pignons de pin
  • 6 brins de cerfeuil frais équeutés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 œufs
  • 250 g d'asperges les épluchures seulement, nettoyées et coupées en petits dés
  • 100 g de yaourt nature
  • 200 g de farine
  • ½ sachet de levure chimique
  • huile d'olive

Voeding
per 1 portion
Calorieën
325 kcal / 1370 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
30 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten