![Blinis d'asperges, dip de jambon Blinis d'asperges, dip de jambon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D956F64C-0183-4431-8640-86E5561FA679/Derivates/05afd911-4d9d-4c9a-923d-5884ec0d6e3a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de mascarpone
- 130 g de lait
- 80 g de jambon fumé, en tranches fines
- 30 g de pignons de pin
- 6 brins de cerfeuil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 250 g d'asperges, les épluchures seulement, nettoyées et coupées en petits dés
- 100 g de yaourt nature
- 200 g de farine
- ½ sachet de levure chimique
- huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35 Min
Blinis aux courgettes sans gluten
25 min
Blinis pomme de terre
45 min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Sorbet poivron rouge
3h
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Gougères
45 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Tuiles aux crevettes
40 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h