Risotto de sarrasin aux fruits de mer
TM6 TM5

Risotto de sarrasin aux fruits de mer

3.1 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 échalote
  • 3 c. à café d'huile de tournesol
  • 60 g de sarrasin cru
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
  • ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 6 choux de Bruxelles
  • 10 feuilles de nori (optioneel)
  • 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1920.9 kJ / 458.8 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
43.8 g
Vetten
9.3 g
Vezels
16.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten