Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (optioneel)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 16.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Risotto de sarrasin aux champignons
1 godz. 15 min
Riz au curry vert et aux crevettes
30 min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 godz. 15 min
Fondue de lotte au curcuma
35 min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1 godz. 45 min
Risotto brocoli-langoustine
55 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 min
Moules à la crème et au gingembre
35 min
Velouté de courge au curcuma, légumes vapeur et œuf au plat
55 min